papageno logo

Selecteer de taal

Uw donatie is welkom! Mede dankzij uw financiële bijdrage kunnen wij ons werk blijven uitvoeren en kinderen en jongeren met autisme stimuleren in hun ontwikkeling. 

 

Dit zijn de mogelijkheden: 

Supporter Stichting Papageno Muziektherapie 

Als supporter geeft u een eenmalige bijdrage. Dit kunt u doen door het online donatie formulier in te vullen aan de rechterzijde van deze pagina.

  • Bij een bijdrage van € 75,- of meer ontvang u als dank het boek 'De kracht van muziek', geschreven door Aaltje van Zweden en Mathieu Pater. 

 

Gulle Gever van Stichting Papageno Muziektherapie 

Als Gulle Gever draagt u bij aan de Papageno Muziektherapie met een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage. Dit kunt u doen door hier het online machtigingsformulier in te vullen.

  • Als Gulle Gever ontvangt onze digitale nieuwsbrief met wetenschappelijke achtergronden over muziektherapie en verhalen uit de praktijk.   
  • Bij een bijdrage van € 75,- of meer per jaar ontvang u als dank het boek 'De kracht van muziek', geschreven door Aaltje van Zweden en Mathieu Pater. 
  • Als u het op prijs stelt vermelden we u op onze vriendenpagina.

 

Muziek Vriend van Stichting Papageno Muziektherapie

Een ‘Muziek Vriend’steunt de Papageno Muziektherapie met een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 1.000,- voor een periode van 5 jaar. Vul hiervoor uw deel in van de Overeenkomst Periodieke Gift aan Stichting Papageno Muziektherapie en mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij vullen het formulier aan en mailen u het compleet ingevulde formulier.

Belastingvrij schenken

De ANBI-status heeft tot gevolg dat wij geen belasting hoeven te betalen over donaties. Het geld dat u schenkt, kunnen wij dus volledig gebruiken voor ons werk. Andersom kan de ANBI-status ook voordelen opleveren voor u als donateur. Als u ons minstens vijf jaar achter elkaar steunt met een vast bedrag en deze schenking vastlegt in een akte, dan is je gift volledig aftrekbaar. Bereken hier direct het voordeel. 

Als u de donatie vastlegt in een ‘Overeenkomst Periodieke Gift in Geld’, verbindt u zich voor langere tijd aan Stichting Papageno Muziektherapie. Voor ons zijn periodieke giften heel belangrijk: daarmee weten we voor langere tijd waar we aan toe zijn. Dit geeft ons de mogelijkheid verder vooruit te kijken en structureel in bepaalde projecten te investeren.

  • Als Muziek Vriend ontvangt u onze digitale nieuwsbrief met wetenschappelijke achtergronden over muziektherapie en verhalen uit de praktijk.   
  • U ontvangt als dank het boek 'De kracht van muziek', geschreven door Aaltje van Zweden en Mathieu Pater. 
  • Als u het op prijs stelt vermelden we u op onze vriendenpagina.
  • U ontvangt een uitnodiging voor ons terugkerende Muziek Vrienden Evenement. 

 

Voor rechtstreekse donaties kun je ook gebruik maken van ons rekeningnummer: NL35 RABO 0302187405

 

Papageno opnemen in uw testament

Het spreekt voor zich dat we ons enorm vereerd voelen als u besluit geld na te laten aan Stichting Papageno Muziektherapie. U laat ermee zien dat u zich sterk betrokken voelt bij ons werk. Als u ons benoemt als (mede-)erfgenaam draagt u eraan bij dat wij ook in de toekomst onze hulp aan kinderen en jongeren met autisme kunnen continueren. Wanneer u Stichting Papageno Muziektherapie wilt laten erven, moet dit bij een notaris in een testament worden vastgelegd. In uw testament staat omschreven hoe uw bezittingen na uw overlijden worden verdeeld: wie krijgt wat? U kunt precies laten omschrijven aan welke doelen Stichting Papageno Huis Laren het geërfde geld mag besteden en wie de executeur wordt, die in overleg met de notaris uw nalatenschap zal afwikkelen. Wilt u eerst meer informatie, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Stichting Papageno Muziektherapie is een ANBI-stichting. Giften aan een ANBI-stichting zijn fiscaal aftrekbaar (mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan).

Inloggen

X